schoolvervoer

Schoolvervoer

Taxicentrale Wolvega verzorgt schoolvervoer tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Wij staan garant voor zorgvuldig toegespitst schoolvervoer. Wij leveren kwaliteit bij de uitvoering van het vervoer en het materieel.

Ervaren personeel
Het vervoer wordt verzorgd door speciaal opgeleid personeel. Onze medewerkers hebben ervaring met scholieren. Ze kunnen op een adequate manier met hen omgaan en inspelen op specifieke situaties.

Momenteel verzorgen wij het leerlingenvervoer voor diverse instellingen en particulieren.

Naast het verzorgen van het leerlingenvervoer in opdracht van onze opdrachtgevers verzorgen wij het zwemvervoer en gymvervoer voor diverse basisscholen in de regio. Omdat niet alle basisscholen over een eigen gymzaal beschikken, en om schoolklassen naar zwembaden te brengen verzorgen wij in opdracht van basisscholen vervoer van school naar de gewenste bestemming en weer terug.
Om te waarborgen dat de kinderen weer zo spoedig mogelijk na de gym- of zwemles naar school gebracht worden zal onze chauffeur altijd wachten bij de plaats van bestemming.
Ook buitenschoolse opvangcentra hebben onze vervoersdiensten ontdekt! Na schooltijd staat een taxi of taxibus van Taxicentrale Wolvega met bijvoorbeeld een BSO-leidster bij de basisschool te wachten en brengt de kinderen zo snel en veilig mogelijk naar de locatie voor buitenschoolse opvang.

Voor meer informatie over het schoolvervoer bel met 0561-202020

 

 

Banner

Vacatures

Wij hebben diverse vacatures:

Schiphol Taxi

Acties

                   SCHIPHOLTAXI

Boek snel een eenvoudig via www.airporttaxifriesland.nl

Contactgegevens

Taxicentrale Wolvega

Postbus 134
8470 AC Wolvega

Telefoon : 0561-202020
Aanvragen taxi : 0561-202020
info@taxicentralewolvega.nl